lauantai 8. helmikuuta 2014

Riman ylitys ja alitus samana päivänä

Tästä ei riemu parane. Aamullinen hypähdys puntarille kertoi että paino on pudonnut vuoden alusta 7,4 kiloa. Voi tätä riemun päivää.
Miten tämä voi olla mahdollista?

Eilen varattiin myös Kanarian matka. Ennakoitiin hieman ja varattiin matka marraskuulle. Kyseessä on lääkärin määräys. Viime syksyn 6 kilon painonnousu, kaamosmasennus, unettomuus, vetämättömyys ja huono olo eivät saa toistua. Lääkärin mukaan aurinkomatkalla voi katkaista pimeän syksyn ja se voi ehkäistä tilanteen toistumusta. No nyt asia testataan. Ikinä en ole syksyllä tai talvella ulkomailla käynyt ja joka syksy olen kaamosmasennuksesta kärsinyt. Katsotaan nyt tuoko tämä ihanuus muutosta tilanteeseen.


Hyvin menee mutta menköön!

Tänään puristan eMBA lopputyön loppuun. Nyt on 35 sivua kasassa, ja jos vielä noin 5 sivua tulee lisää on homma selvä. Josko painon pudotuksen osalta olen ylittänyt rimani ja tavoitteeni, niin emban arvosanan osalta onnistun kyllä myös alittamaan riman. Arvosanaksi ei ole odotettavissa kuin 2 ja jos proffa ihan hirvittävän myötämielinen on niin numero 3 on myös mahdollinen. Toivon sitä salaa. Mutta kyllä tässä elämäntilanteessa tyydyn kakkoseenkin.

Pääasia on, että saan tutkinnon suoritettua ja voin keskittyä ihan muihin asioihin.



1 kommentti:

  1. Onneksi olkoon, todella hieno saavutus!
    Ja ehkä eMBAN osalta voisit olla itsellesi armollinen; viis arvosanasta - pääasia, että projekti on valmis!

    VastaaPoista