sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Minä olen laihtunut 5 kiloa

Iloisia uutisia ja parempaa mieltä. Ainakin näin hyvinvointirintamalla. Yleensä olen tulla tupsahtanut blogiini vain valittamaan. Tästä on ikäänkuin tullut paikka purkaa pahaa mieltä ja pettymystä.
Tällä kertaa ei moiseen tarvitse sortua.
Olen laihtunut 5 kiloa. Painan 81.8 kg. Kaikki ihanan ystävän tuella ja yhteisellä jutandieetti ohjeilla ( taas kerran). Tällä kertaa olen tehnyt simple dieettiä. Olen tykästynyt ohjeisiin. Olivat paljon paremmat kuin koskaan superdieeteissä, joita niitäkin olen muutaman kerran kokeillut.
Tässä dieetissä on saanu syödä puuroa aamuisin ja mikä ihaninta syödä ruisleipää! Tosin tulevalla viikolla oli jo leivätkin otettu ohjelmasta pois. Aletaan mennä yhä vähähiilihydraattisempaan suuntaan. Jaksan kyllä dieetin kahlata läpi ja niin tekee myös ystäväni.
Tulemme myös jatkamaan dieettiä niin kauan, että paino alkaa molemmilla seiskalla. Jouluun mennessä pitäisi olla jo paino lähempänä 75 kiloa. Siellä on siis konkreettinen tavoite.

Uskomatonta mutta muutamat ruoat maistuvat taivaallisilta. En ole yhtään kyllästynyt. Töissä työkaverit nauraa, kun raahaan kassitolkulla eväitä mukanani.  Ja tulosta syntyy.

Paras päivällinen on sellainen että teen ruisleivästä, lohesta ja polar5 juustosta lämpimät voileivät, laitan avokadoa päälle ja viereen läjän salaattia. On kertakaikkiaan taivaallista!

Nyt painan vihdoin saman verran kuin painoin vuosi sitten ennen kuin lähdin Kanarialle lomalle. Siellähän lihoin 4 kiloa ja grammaakaan ei lähtenyt pois missään vaiheessa.

Hyvä hyvä hyvä mieli
1 kommentti:

  1. Hienoa, että painosi on pudonnut ja fiilis on korkealla. Tsemppiä syksyyn!

    VastaaPoista