sunnuntai 16. elokuuta 2015

Onnellinen

Huomenna alkaa simple.(jutan superdieetti)  Eväät on tehty valmiiksi jääkaappiin. Kaveri lähti kaveriksi ja tsemppariksi. Muutoinkin on hyvä jakso menossa. Juoksin ensimmäisen kerran vuosikausiin. Peräti 5,5 kilometriä. Kävin jokin aika sitten likkojen lenkillä. Ylitin itseni. Hämmästytin itseni. Olin kipeä kuin kuolemaa tekevä monta päivää, mutta silti onnellinen. Juoksin.

Nyt pitää mennä vain taas lääkäriin. Terveydenhoitolalla oleva kaverini kuunteli puuskutustani ja vinkuvaa hengitystäni ja määräsi astman tarkistukseen pef mittauksiin siis. Voihan se olla että kaiken hengenahdistuksen takan on vielä rasitusastma,


mutta ei se haittaa. Juoksin silti. Jääkaappi on täynnä laihdutusruokaa. Taas tuntuu että jotain tapahtuu. Positiivista.

Luultavasti tästä postauksen ilosta jään huomenna auton alle, mutta jos niin käy niin onpahan sairaalassa mahdollista palata tähän blogiin ja lukea että olin innostunut ja uskoa omaan itseeni täynnä tänään sunnuntaina.

SItä paitsi nyt on painokin tippunut reilun viikon aikana noin kilon. Minulle se on dramaattinen pudotus pitkän nousukauden jälkeen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti