lauantai 6. syyskuuta 2014

Katkaisuhoito on alkanut

Näin tässä kävi. Meni hermot. Loppui ymmärrys omaa käyttäytymistä kohtaan. Miten tätä voisi kukaan ymmärtääkään. Omissa tekemisissä ei ole mitään tolkkua. Käyttäyipä sitten terveellisesti tai epäterveellisesti.
Aloitin katkaisuhoidon. Lopetin syömisen. Lähes kokonaan. Nyt on vain nutrilett merkkiset vieroitusainelitkut kaverina. Lisäksi sallin itseni syödä kerran päivässä.

Tässä  nyt sitten kuljotan ja mietin, miksi kaikki menee överiksi. Syöminen menee överiksi. Mässäily menee överiksi. Herkuttelu menee överiksi ja tietysti ainoa keino selvitä tästä överöveröver tilanteesta on vetää överiksi toiseen suuntaan ja lopettaa syöminen.

Viikko on mennyt.
Tänä aikana aivotoiminta on ollut enemmän tai vähemmän matalalla tasolla. Toivottavasti olen pystynyt hämäämän töissä. Olen ikäänkuin leikkinyt ja näytellyt täyspäistä puhujaa ja esiintyjää, mutta oikeasti kaikki aivotoiminta on vaatinut hirveää keskittymistä.

Nälkä on tietysti ollut. Otan sen asiaan kuuluvana vieroituoireena vastaan. Kidutan itseäni.

SINÄ KURJA LÄSKI.

En tiedä milloin alan syömään. Yöllä kun olin hereillä pohdiskelin, että olisiko jotensakin fiksumpaa esim heittäytyä karkkilakkoon, pullalakkoon, sipsilakkoon ja katsoa mitä sitten tapahtuu?
No rangaistukseksi omalle käytkökselleni, olen  nyt syömättä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti