tiistai 17. maaliskuuta 2015

Kasvisruokakin lihottaa

Kiitoksia kaikille tsempanneille. Kyllä täällä pärjätään ja peloille tai ahdistukselle ei saa antaa periksi. Homma hoituu kun vain saa nautittua riittävästi yöunta ja joogaa. Silloin jaksaa. Puntarilla ei oikein jaksa juosta. Paino on se mikä se on. Sanoisin, että onneksi kuitenkin ei ole nousemaan päin vaan ollaa pysähdystilassa. 84 kiloa läskiä, luuta ja lihasta.
Jos joku luulee että kasviruokavaliolla laihtuu, niin ei muuten laihdu. Itseasiassa minusta tuntuu sille että kasviruokavaliolla ( jos sallii itselleen maitotuotteet, munan ja kalan) painonhallinta on vaikeampaa. Leipää menee enemmän kuin aiemmin. Juustoilla on tullut haettua vaihtelua elämään ja ne eivät ole ihan rasvattommista päästä. Ravintoloissa kasviruoissa näyttelee yllättävän suurta roolia kerma. Pastat saadaan siten tosi herkullisiksi. Yleensä en kermapastoja syö, mutta ravintoloissa kasvisannokset on monesti rakennettu kerman ympärille. Eli terveysvaikutus kolesterolin suhteen jää tosi vähäiseksi. Tyydytettyä rasvaa se on kermakin ja siten ei mikään terveysruokaa.

No kuukausi vielä ja sitten katson jatkanko tätä ja oliko tästä mitään hyötyä. Toivottavasti kutsu myös perä-ja paksusuolitähystykseen tulee samassa ajassa. Tällaisessa löysässä hirressä on tosi kurjaa. Toisaalta pelkään koko tutkimista niin paljon että en tiedä selviänkö edes siitä hengissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti