tiistai 7. huhtikuuta 2015

Väsy ja väsy

Tänään on todella väsyttävä päivä. Olen jopa niin väsynyt että puhuttelin työkaverianikin kolme kertaa ihan väärällä nimellä. Nukuin kuitenkin kuin tukki yön.  Lepäsin todella hyvin myös pääsiäisen. Voisi kuvitella että nyt monen viikon stressi purkautuu ja väsymys nousee pintaan.

Muutoin on mennyt kohtalaisesti. Siitäkin huolimatta että kokoajan on kuitenkin pieni inhottava pelon ja epätoivon tunne taustalle että mitä tulevissa suolitähystyksissä tulee eteen. Koetan blogata ajatuksia kuitenkin tosissani taka-alalle. Koetan vahvasti uskoa siihen, että etukäteen ei kannata surra tai pelätä. Pahimmillaan saa pelätä kahteen kertaan ja toisaalta jos hyvin käy niin on saanut pelätä turhaan monta kuukautta ja kaikki on kunnossa.

Laihdutuspuoli on kuitenkin ollut jäissä. Olen vain koettanut syödä terveellisesti ja vähän. Joku päivä onnistun ja joku toinen päivä menee päin prinkkalaa. Ylipäätään kasvisruokavalio toisaalta sopii minulle, mutta toisaalta olen kyllä löytänyt omat hyvä tavat pilata senkin. Ensinnäkin kasvisruokavalio on niin kevyttä että helposti tulee mieleen ajatus " otanpa pullan, jää kuitenkin kalorit tänä päivänä normaaliin" Sitten jossain kohtaa huomaan, että otan suklaapalasenkin, kun on niin "vähällä ruoalla ollut tänään"
Käy myös niin, että olen korvannut aiemmin lihasta saatuja proteiineja rasvaisilla juustoilla. Niin että tositerveellistä.

Kaikkineen kuitenkin voisin helposti olla ilman lihaakin myös tulevaisuudessa, josko siitä on minun kolesteroliarvoilleni jotain hyötyä. Ensiviikolla kuulen tulokset.

Paino on pysynyt samassa. Tosin en jaksa rampata puntarilla. Liikuntaa on ollut mukavan riittävästi. Olen jopa alkanut tehdä pientä punttijumppaa kotona.

Kevät etenee. Kumpa vain kaikki asiat nyt loksahtaisivat paikoilleen. Terveys on vain niin äärimmäisen tärkeä asia. Menee kyllä ulkoisten asioiden edelle kuiten liikojen läskien.


1 kommentti: