maanantai 15. kesäkuuta 2015

Elämä on kivempaa kun ei tarvitse pelätä syöpää

Uusi elämä. Uusi elämä alkaa joka ikinen maanantai. Nyt tuntuu siltä että uusi elämä alkaa minullakin. Ihan tosissaan. Sain syövästä puhtaat paperit, ainakin alustavasti.
Uskomatonta miten voi valtava ja inhottava pelko ja epävarmuus tehdä ihmisen arjesta vaikeaa. Huoli ja pelko olivat käsinkosketeltavaa. Vaikuttivat selvästi minun työntekoon, jaksamiseen, käyttäytymiseen, uneen ja syömiseen.
Tulipahan 3 kiloa lisää painoa projektin aikana. Odottelin kolmekuukautta että suomalainen hoitotakuu toimii ja pääsisin tutkimuksiin.

Taivaan kiitos kaikki oli siis lähtökohtaisesti kunnossa. Suolistosyöpä ei ole syy vatsaongelmiini ja verenvuotoon. Toki vielä on jäljellä diagnoosit erilaisista tulehduksista yms. Niitä en jostain syystä pelkää yhtään samalla tavalla kuin syöpää.

Tänään alkoi uusi elämä. Ei ruokaa, silmät vain kiiluvat kun näen edessäni tulevaisuuden minäni. Terve. Laiha. (tai normaali) mutta siis normaalikin on minun mittakaavassani Laiha. Haavekuvanani näen että peilistä katsoo syksyllä  hyväkuntoinen 48 vuotias  nainen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti