maanantai 6. heinäkuuta 2015

Lomailua ja syömistä

Viikko vierähti Välimeren rannalla ihanan kuumassa auringonpaisteessa. All Inclusive hotellissa. Se tietysti kertookin jo kaikin loman kulusta....
Kuitenkin kävi niin hyvin, että lihoin vain 2 kiloa. Tässä konkurssissa se ei ole pahakaa saldo. Varmasti osa on myös turvotusta.
Nyt olen ottanut taas itseäni niskasta kiinni. Palannut ns. arkiruokailuun. Se onkin varsinainen vitsi, kun niitä "arkiruokailupäiviä" on minulla niin tuhottoman vähän.
Perjantaina on yhteistyökumppanipäivällinen....lauantaina on sukulaisen 70 vuotisjuhlat....sitten tulee lähtö porijzzeille. Kutsu on käynyt vippitelttaan ja sillähän sitä pidetään ihmispoloista hyvänä. Seuraavalla viikolla onkin mökkireissu edessä. Viimeinen lomaviikkokin sisältää muutamia tapahtumia, joissa ei ruoalta ja juomalta välty.
No nämä vähäiset arkiruokailupäivät pitää sitten olla tosissaan.
Aamulla rahka. Päivällä salaattia ja lohta. Illalla grillattua maissia ja grillijuustoa. Iltapalaksi kaksi ruisleipää juustolla pikkelsillä ja suolakurkulla. Päälle iso motti kaakaota.

Josko tuota ruokavaliota voisi pidempään noudattaa, olisin varmaan ihan luikero. Nyt ruokavalio vai hieman vähentää muiden päivien ruokakuormaa ja juomakuormaa.

Pääasia on  kuitenkin  että lomapäiviä on (muutamista loman keskeyttävistä työjutuista huolimatta) mukavasti jäljellä ja aurinko paistaa.

Aion ostaa jonain kauniin lomapäivänä todella kauniin vihkosen. Siitä tulee minun ruokapäiväkirjani. Alan laittamaan pilkulleen syömiseni ylös. Sitten on viedä dokumenttia ravintoterapeutille, kun sen aika koittaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti