perjantai 13. joulukuuta 2013

Epäterve suhtautuminen ruokaan

Lupauksia ja toiveita. Epäuskoa ja uskoa. Intoa ja väsymystä. Motivaatiota ja periksiantamista.
Miten voi tuntea kaikkea tätä yhtä aikaa?

On ollut niin raskas syksy. Työviikot ovat keskimäärin 50-60 tuntisia. Lisäksi on kolme lasta. On koira. On puoliso. On lasten harrastukset. On väsymys. On huonot yöunet. On huolia. On joulun odotusta. On tarve lohduttautua ruoalla. On halu nauttia joulusta. On halu laihtua. On halu syödä suklaata. On halu olla hyvässä kunnossa.

Kaikkea ei voi saada.

Kohtuudella kaikkea taas voi saada.

Asenne ratkaisee.

Olisin niin kohtuullisen onnellisen valmis ja asenteellinen ellen koko ajan tuntisi huonoa omaatuntoa huonoista valinnoistani. En jumalauta pysty edes yhdestä piparista nauttimaan ilman että tunnen tehneeni vuosisadan rikoksen.

Minulla on kaiken pahan lisäksi vielä kieroutunut suhde ja epäterve suhde ruokaan.

MINUSSA ON KAIKKI VIALLA.

Saa nähdä miten saan pääni kuntoon. Ehkä asia kerrallaan. Annan nyt itselleni armollisesti mahdollisuuden nauttia joulusta. Rakastan joulua. Miksi yritän pilata sen katsomalla läskejäni.

Miksi teen niin ?

2 kommenttia:

  1. Älä pilaa joulua. Nauti herkuista. Sitten joulun jälkeen voi aloittaa laihiksen uudella tarmolla. Niin minäkin teen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin olen itsekin järkeillyt ja näin haluan toimia. Pitäisi vain oikeasti päästä eroon nyt hetkeksi huonosta omatunnosta, tai kalorien laskemisesta kun jotain hyvää suuhun laittaa. Lisäksi olisi tosi kiva, jos ymmärtäsi laittaa kohtuudella kaikkea herkkuja suuhun. Viimevuotinen kuukauden sisällä tempaistu10 konvehtirasiaa ei oikein täytä kohtuullisuuden merkkejä. Mutta oppimaan tänne on tultu. Kiitos tsempistä!

      Poista