keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Aina joku onnistuu, päivä 1

Kohta ensimmäinen päivä takana elämäntapamuutosta, eikä tehnyt tiukkaakaan! Olipa vitsikästä. Kuinkahan moni on tänään samassa tilanteessa. Tipaton tammikuu, laihdutuskuuri, tupakkalakko tai jotain muuta vastaavaa. Ihanaa, että meille annetaan tällainen mahdollisuus. Joka ikinen vuosi. Uudella innolla ja uudella asenteella. Ja meillehän nauraa kaikki. Siis ne kaikki, jotka eivät mitään kummoisempia remontteja tarvitse. Ovat tehneet oikeita asioita ajallaan ja aloittaneet milloin aloittaneet. Kyllä me kohta annetaan taas periksi ja taivutaan entisiin huonoihin elämän tapoihin. Niin niin.

Mutta aina joku onnistuu.
Aina on kokemusta rikkaampi

Minulla on nyt lähtenyt neljän vuoden tavoiteprojekti liikkeelle. Kyseessä ei ole siten mikään pikalaihdutus juttu. Siitäkin huolimatta, että aloitan homman Jutan Superdietillä. Toki pudotettavaa on JA PALJON, mutta lähden tähän mukaan seuraavista syistä
-Tarvitsen ohjeet oikealle ruokarytmille
-Tarvitsen helpot ohjeet mitä syödä ja milloin syödä
- Tarvitsen tukea ja tsemppiä
-Tarvitsen hyvän alun.

Taso on nyt muuten mitattu. Eipä tarvitse kuntosalille tässä kuussa mennä. Ei sinne mahtuisikaan.
Löysin kirjahyllystäni ikivanhat kuntoplus cd levyt. Nyt tulee kiinteää ja muodokasta, litteää ja tiukkaa vatsaa, rasvanpolttoa ja rentoutusta venytellen.

Olin kuolla. Tein 45 minuuttia aloittelijan ohjelman kiinteiä ja muodokas. Nyt ei voi kun taputtaa itselleen. Meinasin kuolla, mutta olen elossa
JA TUNTUU HYVÄLTÄ
 
Ruoka oli tänään  hyvää. Olisi pitänyt ottaa kuvat ja tallettaa ihanuus. Aamulla söin rahkan. Lounaaksi nutrilet hunger controllin ja päivälliseksi tein taivaallista moussakaa ja kreikkalaista salaattia. Oli järjettömän hyvää.

Ruokavalio ei ollut ihan tasapainossa, mutta parempi kuin viikkoihin. Vielä jos jotain kevyttä ottaisi iltapalaksi.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti