torstai 2. tammikuuta 2014

Murhe ja läskit kulkevat käsikädessä

Lukaisin viime vuoden päiväkirjani. Olipahan silloin ihan sama into. Sama dieetti. Sama asenne. Hyvä mieli. Pidin päiväkirjaa heinäkuun loppuun. Siihen lopahti viime vuosi. Paino tippui tammikuusta heinäkuuhun. Elokuussa alkoi vastustamaan. Kaikki meni pieleen. Kesäloma ja 4 antibioottikuuria. Epäonnistunut leikkaus.  Uudet säryt jaloissa.. Heia heia sen todistaa. Heinäkuussa ennen lomaa painoin 81. Syksyn aikana, murheen syksynä sain siis 6 kiloa lisää painoa. Yksi syksy ja koko alkuvuoden ponnistelut menivät sen sileän tien.

Olipa terapeuttista lukea viime vuoden tekstit. Nyt voin yrittää valmistautua samaan. Mitä teen kun tulee vastoinkäymisiä?  Annanko heti kaikessa periksi?

Vastoinkäymisiä tulee kyllä varmasti ja jokatapauksessa. Toivottavasti kuitenkin ei sitä luokkaa kuin vime syksynä. Koskaan en ole ollut noin sairas kun viime syksynä. Nukkunut noin huonosti. Murehtinut noin paljon. Murhe ja lisäkilot ovat täysin yhteydessä toisiinsa, ainakin minun tapauksessa..

Ihan masensi nähdä miten viime vuonna kävi. Onneksi olen nyt ottanut itseäni taas niskasta kiinni. Kyllä  minä saan itselleni tasapainoisemman elämän.  Ihan varmasti saan!

En ansaitse näitä tätä huonoa oloa! Ansaitsen hyvät yöunet, kevyen olon, hyvän kunnon ja reippaan mielen.

2 kommenttia:

  1. Voi kuule, mulleki on tullut lisää 9 kiloa kesästä. 9 KILOA!! Nyt ei muuta kuin uuden vuoden kunniaksi uudella tarmolla vaan kilojen kimppuun. Kyllä me onnistutaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mistä tätä tarmoa oikein tuleekin näin paljon!!! Mukavaa viikonloppua!

      Poista