sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Töissä viinaa juomalla 24500 ylimääräistä kaloria vuodessa.

Sunnuntai aamu lähti liikkeelle, kuten sunnuntai lähtee liikkeella. Juon kahvit, syön rahkan ja lähden koiran kanssa lenkille. Koira osaa tätä odottaa. Minä osaan toimia kuten aina. Puoliso lähtee välllä mukaan välillä ei.

Loppupäivä olisikin sitten toisentyyppistä kuin normaalisti. Pitäisi jatkaa eMBA:n parissa. Sain aikatavalla eilen kirjoitettua tekstiä. Sanotaanko, että uupuu parikymmnetä sivua. Taustaa, lähteitä, teorioita, näkökulmia. Niitä pitäisi jostain kaivaa. Sain proffalta satoja eri artikkeleita. Tosi hieno homma. Ongelma vain on, että ne ovat englanniksi. Ei onnistu minulta. Osaan kyllä puhua, pärjään perusbisnes puheissakin ja pystyn esittelemään organisaationi. Mutta tieteellisten artikkeleiden tutkiminen, lukeminen  ja erityisesti ymmärtäminen on syvältä ja ei onnistu ei.
Joudun siis skippaamaan kaikki professorin esittämät lähdeaineistot. (Tietää tosi hyvää arvosanan näkökulmasta)
Arvosana ei haittaa, se ,että lähteistä ei ollut hevonpaskan hyötyä, haittaa enemmän.

Mistähän tässä lähteeksi muuttuisi?

Paino tänä aamuna -5,3 kiloa. En repsahtanut mihinkään eilen. Elin kuten tolkut ihmiset. Elämäntapani on olla tolkku ja repiä stressiä lopputyöstä.

Tein muuten pienen laskelman. Laskin tämän vuoden ne työpäivät joissa tarjotaan ruokaa ja alkoholia. Päiviä kertyi 35. Siis tällä hetkellä. Laskin että jos otan jokaisessa tilaisuudessa 5 juomaa. (Alkujuoma, kaksi kaatoa viiniä, konjakki jälkkäriksi ja lisätarjottu ekstra) ja jokaisessa juomassa on keskimäärin 140 kaloria, tekee se vuoden aikana 24500 kaloria, mikä tarkoittaa 3,2 kiloa läskiä. Jos et siis vähennä muutoin kokonaiskulutustasi tai lisää tolkuttomasti liikuntaa lihot vähintään töissä edustustilaisuuksien antimet nauttimalla yli kolme kiloa.
Ei ihme, että olen lihonut viimeistän 5 vuoden aikana 12 kiloa.

Pelkkä työjuominen lihottaa näin paljon.
Sitten jos tähän lisätään vielä omat lomat, omat juhlat, omat illanvietot...no HUH.

Kyllä tämä tipattomuus taitaa jatkua vielä pitkään. Ei ole mitään järkeä juoda töissä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti