maanantai 6. tammikuuta 2014

Unilääkkeet, mikä ihana keksintö

Loppiainen ja viimeinen lomapäivä. Nyt alkaa tuntua hyvältä. Nukuin taas koko yön. Oikeastaan harmittaa, että en tarttunut ongelmaani riittävän ajoissa. Olisi pitänyt tehdä tämä liikku jo syyskuun loppupuolella kun yöunet karkasivat muille maille. Sanotaan mitä sanotaan unilääkkeiden käytöstä tai niiden liikakäyttöön liittyvistä ongelmista, niin kyllä minulle niillä on nyt ollut ratkaiseva merkitys. Takana on nyt kolme nukuttua yötä. Viimeksin nukuin joulukuun alkupuolella yhdet yöunet kunnolla eli 20 tuntia, kun sain noroviruksen ja sitä ennen en muista milloin yöuni olisi ollut pidempi kuin viisi tuntia ja sekin pätkissä.

Nukahtamislääkkeet toimivat minulle. Käytän näitä nyt ainakin muutavan viikon vielä, jospa normaali unirytmi siinä ajassa tulisi takaisin.

Eilen tein Jutan yläkroppatreenin. Oli ihan helppo ja kevyt, vaikka käytin 3 kilon painoja. Kuntoplussan #kiinteä ja muodokas aloittelijan harjoitusohjelman pari kertaa kahlanneena Jutan kotitreeni olis ihan lasten leikkiä.

Aikaa treenissä meni parikymmentä minuuttia. Silläkin varmaan oma vaikutuksensa treenin helppouteen. Viime vuodesta kuitenkin muistan, että joka viikko tulee toistoja ja kierroksia lisää. Eli en anna helpon alun hämätä.

Eilen sai juhlia, Suomen nuoret voittivat jääkiekon MM kultaa. Olen täysi jääkiekkofani. Mahtava fiilis. Onnea näille nuorille sankareille. Jääkiekko on hyvin tiiviisti elämässäni. Lapseni pelaavat, joten kuskaamista, kannustusta ja talkoita riittää.

Hyvlillä mielin olen menossa töihin. Tekemistä riittää, mutta kuitenkin ihan mukavaa sellaista. Pitkä loma teki terää. Tosin edelleenkin tässä kohtaa harmittelen sitä että en hakenut lääkäristä unilääkkeitä aiemmin. Jos olisin koko loman nukkunut kuten nyt viimeiset kolme päivää olisin varmasti vieläkin paremmassa kunnossa. Tyhmästä päästä kärsii koko kroppa





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti