torstai 2. tammikuuta 2014

Voittaja-asenteella kohti tavoitetta

Tänään on hierontapäivä. Akupunktiopäivä. Toivon apua kipeille jaloilleni. Kroppa on raskas eilisestä treenistä, mutta mieli kevyt. Niin ja myös puntari näytti vähemmän. Kuka nyt malttaisi olla heti seuraavana aamuna käymättä puntarilla?  En minä ainakaan. Mikä järki on nauttia hyvistä tuloksista vain kerran viikossa, jos alussa varsinkin voi nauttia tuloksista päivittäin? Kannattaa siis ranpata puntarilla. Mukava aamutoimi, varovasti astua puntarille, alasti, hengittämättä, kevein ajatuksin...

Kilo oli poissa. Turvotus laskee. Hyvä hyvä.

Otin loputkin mittani. Vyötärö 86 senttiä. Navan kohdalat 99 senttiä ja lantio 113 senttiä. Jos tavoitteeni purkaa senteiksi kilojen sijaan niin 45 kuukauden kuluttua vyötärö on alle 80 senttiä. Navan kohdalta -10 ja lantio -10 senttiä.

Viimeisä lomapäiviä vietetään. Ainoat suunnitelmat ovat valmiiksi laaditut ruokamenut ja liikuntatavoitteet. Ensi viikolla jatkuu työt ja sitten alkaa varsinainen testi. Miten hoidan sovitut työlounaat, miten hoidan päivälliset jne. Tiedossa on jutan superdieetin aikana useita lounaita, yksi balettinäytös, 2 päivällistä ja yksi Tukholmanristeily. Pahimmoilleen tarkoittaa että dieetti menee pieleen noin viikon pätkältä. Parhaimmillaan tarkoittaa sitä, että tunnen itseni voittajaksi ja tajuan miten osaan tulevaisuudessa hoitaa tällaiset "raskaat päivälliset" ja lopettaa tämän lihomisen.

Koetan nyt kehitellå keinoja tulla tilanteesta ulos voittajana!!!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti