keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Elämäntapamuutoksen ensimmäinen moka

Päivä kääntyy iltaan. Mukava päivä. Vihdoinkin älyän tehdä jotain. Kuitenkin iski päähäni älynväläys. Ei mitenkään positiivinen, vaikkakin positiivista on se että välähti...

Tajuan nyt mikä on ollut ensimmäinen virheeni tässä projektissa. En tiedä montako virhettä ehdin vielä vuosien saatossa tehdä, mutta ensimmäinen on nyt rekisteröity.

Olen käyttäytynyt ihan holtittomasti ennen vuoden vaihdetta. Klassinen moka. Kun on päättänyt, että jokin juttu alkaa tiettynä päivänä, niin saa jostain kuin oikeutuksen elää ihan reippaasti yli normaali standardien. Olen ikään kuin herkutellut varastoon. Liikaa ruokaa, liikaa herkkuja, liikaa alkoholia. Kaikkea liikaa.

Pitää nyt syödä, koska kohta ei saa....olisin nyt kolme kiloa pienempi, jos olisin ollut edes kohtuullisen normaalisti joulun ajan. Mutta eihän joulua saanut pilata, eihän?

Liika on kuitenkin aina liikaa. Pitää muistaa tämä moka. Ei ole mitään järkeä siirtää hyvää päätöstä myöhemmäksi, jos ei osaa käyttäytyä normaalisti ennen aloituspäivää.

Ristiriita on vielä ihmeellisempi, kun tiedostaa myös sen, että en minä ole edes aikonut lopettaa syömistä. Tarkoitus on tehdä terveellisempiä valintoja.

Voi voi, mitähän kaikkea tässä vielä matkan aikana tulee. Laskin päivän kalorit. noin 1400. Ajattelin ottaa vielä kaakaota lasin ja pienen leivän. 1800 kaloria on ihan hyvä määrä päivän saldoksi, kun on kävellyt ulkona 45 minuuttia ja tehnyt kotijumpan 45 minuuttia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti