sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Elämäntapamuutos, mikä ihana vaihtoehto!

Miellyttävä yö takana. Nukuin kuin tukki siihen asti, että tyttäreni tuli kotiin ja koira aloitti ankaran haukkumisen. Liekkö tuo halusi vartioida taloa vai tehdä tyttärelleni selväksi että näin myöhään ei ole hyvä roikkua ulkona. Jokatapauksessa herätyksestä huolimatta unet jatkuivat ihanasti aamuun asti. Mikä parasta aamukahvien jälkeen sain vielä jatkounet. Nukuin lisää muutaman tunnin. Tämä on niin harvinaista herkkua, että paremmasta ei väliä. Kaiken jaksamisen lähtökohta on hyvä yöuni. Nyt on nukahtamiselääkkeet ja sitä myöten nukun ensimmäistä kertaa koko syksyn jälkeen kunnon yöunia. Jo tonen vuorokausi on menossa.  

  

 Joulun rippeet ovat enää jäljellä. Olen tunnollisesti koettanut tyhjentää kaappia. Keksiä uusia ruokia jäljellä olevista jouluksi hankituista ruoista. Osa on ollut todella herkullisia. Kuvassa kuitenkin viimeiset suklaat ja piparit. Huomenna taitaa lähteä joulukuusi.


Illalla tein vielä jumpan. Jos mahdollista tuntui se vielä raskaammalle kuin ensimmäisellä kerralla. Minun selkeä kehittämisen paikka on tasapaino. Kun teen askelkyykkyjä ja siihen liittyviä kiertoja en kertakaikkiaan meinaa pysyä pystyssä. Lisään tavoitelistaan toiveen paremmasta tasapainosta. Tänään jätän sitten kuntoplus jumpan vähemmälle ja testaan Jutan kotitreenin. Tulee varmaan kivulias kokemus. Jutta suosittelee 1,5 kilon puntteja. Minulta löytyy kolmen kilon puntit. Ainakin tehoja riittää.



Hitaasti mutta varmasti kehittelen myös perheen muita jäseniä innostavia ruokaohjeita. Tämä käytännössä olisi sallittu ruoka treenipäivänä. Aika herkullisen näköinen ja oli myös herkullisen makuinen ruoka. Kaikki kiittelivät.  Yksi lähtökohta onnistua elämäntapamuutoksessa on oikeasti löytää maullisesti ja esteettisesti helppoja ja hyviä UUSIA ruokaohjeita omaan arkeen. Tämän valmistamiseen meni 10 minuuttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti