lauantai 3. tammikuuta 2015

Ärsyttävät puuronkuvausblogit

Ja kyllä minuä ärsyttää valtavasti kaikki fitnesstyyppiset blogit, jotka on täynnä kuvia kaurapuuroista. Miksi helekutissa niitä puuroja pitää kuvata? Siksikö, että muut voisivat kommentoida, että onpa hienoa puuroa? Tai että, oletpa reipas kun syöt tuota pahaa puuroa. Olet kyllä uskomattoman itsekurin omaava huippu fitnessihminen kun syöt aamulla puuroa.  Vai pitääkö teitä sääliä? Kun ette keksi mitään muuta kuvattavaa kuin omat puurot?
Olen koettanut löytää luettavaksi elämänläheisiä blogeja, jotka tsemppaisivat. EI niitä näytä olevan. On vain puuro/raejuustoblogeja. Missä ovat keski-ikäisten puuroa inhoavien laihdutusblogit? Sellaiset, joissa laitetaan kuvia mukavista lenkkimaisemista, tehokkaan oloisista jumppaliikkeistä tai  ulkona olevasta lumikasasta, jonka on saanut kolattua pihalta pois? Missä on sellaiset blogit, joissa on puuron sijaan pilkettä ja elämää. Puuronkuvien sijaan olisi vaikka mukavia arjen vinkkejä, joilla voi helpottaa taistelua läskejä vastaan. Puuro on pahaa ja kun sitä syö, niin ei tarvitse kuin kerran pieraista ja taas on kamala nälkä.Nyt näistä fitness blogeista saa sellaisen mielikuvan, että elämä on yhtä puuroa. Uskokaa tai älkää, kyllä se on sitä ilman niitä puurokuviakin.
3 kommenttia:

 1. Ääh, edellinen kommentti katosi. Mur.

  Vihaan puuroa. Vihasin lapsena ja vihaan nytkin. Ilmeisesti laihaksi ei pääse jos ei syö puuroa ja keikistele fitness-pöksyt peilin edessä kuvaten.. semmossia pökiä edes tehdä mun kokoa!

  En puuron syöntiä aloita,en sitten vaikka mikä tulisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, minä en oikeasti vihaa puuroa. Kyllä sitä syö jos ei paremmastakaan tiedä ja tiedän sadoittain parempia ja täyttävämpiä ja yhtä terveellisiä aamupaloja. Eli tuo puurokuvaaminen on minusta täyttä itsepetosta. AInoa hyvä puuro on riisipuuro voisilmällä tai hillosopalla. Ihan sama miten niitä kaikki muita koristelee marjoilla, ihan paskaa on ja eivät pidä nälkää. ;-)

   Poista