tiistai 6. tammikuuta 2015

Viiksekäs lady liian pienissä farkuissa laihduttaa

Zombi-naisen päivä on unenomaista ja puuduttavaa. Päätin kuitenkin elää tämän päivän ja koettaa unohtaa, että en ole nukkunut.
Kävin lenkillä, huomasin että minulla onkin viikset. Olivat kivasti huurteessa kun pääsin kotiin koiraa ulkoiluttamasta yli 20 asteen pakkasesta.
Kun on lähes 50 vuotta vanha on valitettavasti naisenakin pakko ryhtyä poistamaan partaa viikottain. Joululomalla oli vähän repsahtanut tilanne. Ei riitä, että on lihava, on myös parrakas.

Kävin myös ruokakaupassa valmistautumassa tulevaan loppuviikkoon. Huomenna töissä mennään pinaattikeitolla. Keittelen munat kaveriksi. Illalla värkkään jotain tänään paahtamistani kasviksista. Olivat muuten sellaista herkkua, että koko perhe söi ja kehui. Suosittelen, jos alkaa kurkut ja tomaatit tökkimään. Perhe söi kasvikset riisin ja kanan kanssa.

Tosin en itse en maistanut mitään. Olin vahingossa ostanut itselleni chilitonnikalaa. Vieläkin on suu tulessa.

Eilen ostin myös itselleni farkkulegginssit. Tänään kun kävin kaupassa ne päällä totesin, että liian pienet tuli. Positiivisesti ajateltuna näiden pitäisi olla kuitenkin lähikuukausina oikein sopivat.

Huomasin, että muutama lukija oli tullut lisää. Kiitos ja tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan minun tyylitajutonta mutta sarkasmin kyllästämää taivalta kohti parempaa tulevaisuutta.

3 kommenttia:

 1. Eikä tartte olla etes viittäkymmentä :D minulla oli jo alle 30v karva ongelma ..sukuvika- hormooni sekaisin ja osittain lihavuudesta johtuvaa ainakin minulla.. minulta tutkittiin aikoinaan myös että onko liiaa ns,mieshormooneja verissä ei ollut.. vikaa ei löytynyt..Hirveä riesa ainakin minusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se riesa, mietin vain että jos sais valita ottaako parran vai läskit niin taitaisin ottaa parran. Mites sinä ;)

   Poista
  2. Juu.. kyllä se partaan kallistuu :D

   Poista