lauantai 3. tammikuuta 2015

Paska loma

Sitä se oli. Kuvittelin kyllä toisin. Minullehan oli kertynyt ylitöitä niin paljon, että sain olla koko joulun loppiaiseen asti lomalla. No, olen ollut käytännössä sairaslomalla.
Loma alkoi heti migreenillä. Taivaan kiitos minulla on mahtavat migreenilääkkeet. Heti kun pystyin pahoinvoinniltani niin otin lääkkeen ja selvisin särystä vuorokaudella. Joulupäivänä sain sitten vatsataudin. En tiedä mistä tauti tuli, ei tullut kenellekään muulle kuin minulle. Itse  pistin sen sian piikkiin. En ole lähes pariin vuoteen syönyt sikaa kuin jouluna. Nyt söin sikaa. Hyvää oli ja sitten pitikin mennä vessaan asumaan. Vatsataudista kun selvisin niin kurkku tuli kipeeksi. Kaksi päivää kaulaliina kaulassa lenkille kun ei uskaltanut lähteä makasin kotona ja ehkäisin tulemasta itsenäni kunnon flunssaan. No onnistuin, mutta empä juuri tervettä päivää ollut vielä lomallani nähnyt. Uuden vuoden aattona kävin ruokakaupassa. Kassi oli täynnä vihanneksia, vähärasvaisia ruokia, muutama nutrilettipurkkikin jne. Tavoittena uusi parempi vuosi. Kassi painoin liikaa ja nostin sen väärässä asennossa. Nyt selästä on rehvähtänyt tai revennyt lihas ja olen ollut kolme päivää sänkypotilaana. Kaverinani kännykkä, tabletti ja kasa lihasta rentouttavia kolmiolääkkeitä.

Nyt onneksi alkaa selkäsärky helpottamaan. Pystyn jopa pyyhkimään itkemättä takapuoleni kun käyn vessassa ja sitä nyt voitaneen pitää ihmisarvioisen elämän perusarvona.

En tiedä mitä mieltä olen töihin menosta. Pitäisikö ajatella, että onneksi työt alkaa, kun ollut niin paska loma vai että onko paskaa mennä myös töihin. Alkaa järkyttävä rumba ja kiivas tahti heti eka päivästä. On niin huonosti ladattu akut, että ei jaksa innostaa yhtään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti