keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Soijanakkielämys ja laihdutusherkuttelua

Huh. Elämäni ensimmäinen soijanakki. Nyt tämän kaltainen makuelämys koettu. 181 kaloria yhdessä nakissa. Valtavat ennakkoluulot.
Naama valmiiksi rytyssä vastaanottamaan epämiellyttävä maku suuhun.

Olipa kyllä yllätys, että nakki olikin syötävää. Ei mikään gourmet tason juttu, mutta milloin nakit ylipäätään olisivat mitään gourmetta. Olipahan kuitenkin syötävää.

Kasvisruokavalioni nimittäin teetättää miehelleni töitä. Tai siis ei teetätä, kun ei tajua tilannetta. Ostin siis pakastimen täyteen erityyppisiä eineksiä, joilla minun erikoisruokavaliostani ei tule ongelmaa. Nyt kun muuta saavat esim pastaa ja lihapullia niin minulla on pastaa ja nakkia. Pakastimesta löytyy myös kasvispihvejä ja erilaisia pakastekaloja. Näiden avulla ei minun ruokailuista tarvitse tehdä numeroa ja aina löytyy jotain minullekin.

Herkuttelin vielä ihan oikeasti illan päälle. Tein täysjyväpaahtoleivistä lämpimiä voileipiä. Päälle pestoa ja mozzarellaa. Ovat niin taivaallisen hyvä herkku, että vieläkin hymyilyttää. Laskeskelin että tuossa pläjäyksessä on noin 250 kaloria. Ei siis vie ketään turmioon.

Erityisen hyvältä tämä välipala maistuu tuoreen Aku Ankan kanssa.

Aamupaino oli sama. Niskassa oli 8 lukkoa, jotka hierojani sai kaikki pois. Päivällä seisoin töissä vain noin parituntia. Nyt lähden käyttämään koiran lenkillä vaikka uhkasinkin että en sitä tee.
Lämpimät leivät saivat minut jotenkin toisiin aatoksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti