lauantai 17. tammikuuta 2015

Vain hyviä uutisia

On tapahtunut ihme. Ihan huippusellainen. Asia, jota olin kovasti haaveillut ja ajatellut, mutta oikeasti en uskonut toteutuvan, on kuitenkin toteutunut. Mieheni nimittäin lähti kanssani joogaan. Tuli kultani sinne minun ja muiden naisten sekaan joogaamaan. Mikä parasta hän tykkää siitä. Nauttii ja ihan selvästi tykkää. Osti viiden kerran kortin ja jos hän nyt kanssani käy kerran viikossa, niin meillä on mukava yhteinen harrastus reilun kuukauden.

Sitten aika näyttää miten käy jatkossa.

Eilen herkuttelin. Söin hesen kalahampurilaisen minisalaatilla ja pepsimaxilla. Söin pinaattikeittoni peräti karjalanpiirakan kanssa. Iltapalalla taas ihanaiset pestomozzarellaleivät ja kaakoata. Kaksi tv-mixpussista otettua salmiakkikarkkia imeskelin hartaudella. Illalla nautiskelin jopa pakastimessa jäähdytetyn kaljan, tosin se oli alkoholiton.

Niin ja aamulla oli pano tippunut taas normaalit sata grammaa. Nyt se on peräti 83,9. Siirryin taas uudelle alemmalle numerosarjalle. Kyllä tämä dieetti, jossa herkutellaan, mutta pidetään huoli määristä, on vain aivan loistava. Tammikuun 6 päivästä paino on tippunut peräti 2,1 kiloa. Näissä olosuhteissa se on loistava määrä.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti